19.5. – 23. 5. 2025 |
Základní škola a Mateřská škola Jarov, Praha 3, V Zahrádkách 48/1966 |
CELODENNÍ PITNÝ REŽIM: VODA, MLÉKO, KAKAO, ČAJ |
Den | Chod | | Alergeny |
Pondělí 19.5. | Přesnídávka | Houska Pivaska s pooazánkou z medvědího česneku a žervé, zelenina | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Sýrové knedlíčky ve vývaru | 1,3,7 |
Oděd - hlavní jídlo | Tyrolské brambory s mletým masem a houbami | 7 |
Svačina | Podmáslový chléb s cizrnovou pomazánkou s olivami | 1,3,7 |
Úterý 20.5. | Přesnídávka | Cibulový chléb s pomazánkou z uzeného sýra a Lučinou | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Polévka z brambor | 7 |
Oděd - hlavní jídlo | Alpský kynutý knelík s povidly a vanilkovým krémem, sypaný mákem | 1,3,7 |
Svačina | Bagetka se salámovou pomazánkou, zelenina | 1,3,7 |
Středa 21.5. | Přesnídávka | Žitný chléb s jarní pomazánkou z hrášku | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Zeleninová s alpskými bylinkami | |
Oděd - hlavní jídlo | Vídeňský řízek, brambor | 1,3,7 |
Svačina | Ovocná přesnídávka | |
Čtvrtek 22.5. | Přesnídávka | Rohlík s pomazánkou ze sušených hub a cottagem | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Kmínová | 1,3,7 |
Oděd - hlavní jídlo | Videňská roštěná se smaženou cibulkou, dušená rýže | |
Svačina | Jogurt, ovoce | 7 |
Pátek 23.5. | Přesnídávka | Dalamánek s cibulovou pomazánkou | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Dýňová s koprem | 1 |
Oděd - hlavní jídlo | Tyrolské špecle | 1.3 |
Svačina | Řemeslný chléb s lahodnou pomazánkou z makrely, zelenina | 1,3,4,7 |
Změna jídelního lístku vyhrazena. |