| 5.5. – 9. 5. 2025 |
| Základní škola a Mateřská škola Jarov, Praha 3, V Zahrádkách 48/1966 |
| CELODENNÍ PITNÝ REŽIM: VODA, MLÉKO, KAKAO, ČAJ |
| Den | Chod | | Alergeny |
| Pondělí 5.5. | Přesnídávka | Podmáslový chléb se šunkovou pěnou, zelenina | 1,3,7 |
| Oběd - polévka | Hovězí vývar s těstovinovými korálky | 1.3 |
| Oděd - hlavní jídlo | Kuřecí šišky s cizrnou v zeleninové omáčce podle šéfkuchaře Honzy, dušená rýže | |
| Svačina | Sýrové tousty | 1,3,7 |
| Úterý 6.5. | Přesnídávka | Rýžová kaše s ovocem | 7 |
| Oběd - polévka | Česneková s kroupy | |
| Oděd - hlavní jídlo | Vepřová roláda plněná vajíčkovou směsí, bramborová kaše | 3.7 |
| Svačina | Malibu řezy, ovoce | 1,3,7 |
| Středa 7.5. | Přesnídávka | Dalamánek s pomazánkou Pepka námořníka, zelenina | 1,3,7 |
| Oběd - polévka | Jarní zeleninová | 1.9 |
| Oděd - hlavní jídlo | Masové koule v rajské omáčce, těstoviny - kolínka | 1,3,7 |
| Svačina | Jogurt s piškoty | 1,3,7 |
| Čtvrtek 8.5. | Přesnídávka | | |
| Oběd - polévka | | |
| Oděd - hlavní jídlo | STÁTNÍ SVÁTEK | |
| Svačina | | |
| Pátek 9.5. | Přesnídávka | Rohlík s tuňákovou pomazánkou z riccoty | 1,3,4,7 |
| Oběd - polévka | Pórková s jarní cibulkou | |
| Oděd - hlavní jídlo | Kuřecí nudličky na kari, bulgur | 1 |
| Svačina | Řemeslný chléb s pažitkovou pomazánkou, zelenina | 1,3,7 |
| Změna jídelního lístku vyhrazena. |