| 5.5.  – 9. 5. 2025 | 
	| Základní škola a Mateřská škola Jarov, Praha 3, V Zahrádkách 48/1966 | 
	| CELODENNÍ PITNÝ REŽIM: VODA, MLÉKO, KAKAO, ČAJ | 
	| Den | Chod |  | Alergeny | 
	| Pondělí 5.5. | Přesnídávka | Podmáslový chléb se šunkovou pěnou, zelenina | 1,3,7 | 
	| Oběd - polévka | Hovězí vývar s těstovinovými korálky | 1.3 | 
	| Oděd - hlavní jídlo | Kuřecí šišky s cizrnou v zeleninové omáčce podle šéfkuchaře Honzy, dušená rýže |  | 
	| Svačina | Sýrové tousty | 1,3,7 | 
	| Úterý      6.5. | Přesnídávka | Rýžová kaše s ovocem | 7 | 
	| Oběd - polévka | Česneková s kroupy |  | 
	| Oděd - hlavní jídlo | Vepřová roláda plněná vajíčkovou směsí, bramborová kaše | 3.7 | 
	| Svačina | Malibu řezy, ovoce | 1,3,7 | 
	| Středa 7.5. | Přesnídávka | Dalamánek s pomazánkou Pepka námořníka, zelenina | 1,3,7 | 
	| Oběd - polévka | Jarní zeleninová | 1.9 | 
	| Oděd - hlavní jídlo | Masové koule v rajské omáčce, těstoviny - kolínka | 1,3,7 | 
	| Svačina | Jogurt s piškoty | 1,3,7 | 
	| Čtvrtek 8.5. | Přesnídávka |  |  | 
	| Oběd - polévka |  |  | 
	| Oděd - hlavní jídlo | STÁTNÍ SVÁTEK |  | 
	| Svačina |  |  | 
	| Pátek         9.5. | Přesnídávka | Rohlík s tuňákovou pomazánkou z riccoty | 1,3,4,7 | 
	| Oběd - polévka | Pórková s jarní cibulkou |  | 
	| Oděd - hlavní jídlo | Kuřecí nudličky na kari, bulgur | 1 | 
	| Svačina | Řemeslný chléb s pažitkovou pomazánkou, zelenina | 1,3,7 | 
	| Změna jídelního lístku vyhrazena. |