17.2. – 21. 2. 2025 |
Základní škola a Mateřská škola Jarov, Praha 3, V Zahrádkách 48/1966 |
CELODENNÍ PITNÝ REŽIM: VODA, MLÉKO, KAKAO, ČAJ |
Den | Chod | | Alergeny |
Pondělí 17.2. | Přesnídávka | Houska s máslem a marmeládou, ovoce | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Rajská s hvězdičkami | 1,3,4,7 |
Oděd - hlavní jídlo | Obalované rybí stripsy z aljašské tresky, brambor | 1,3,4,7 |
Svačina | Dalamánek s pomazánkou z pečených paprik | 1,3,7 |
Úterý 18.2. | Přesnídávka | Podmáslový chléb s šunkovou pěnou z Lučiny, zelenina | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Slepičí vývar se strouháním | 1,3,7 |
Oděd - hlavní jídlo | Tvarohové knedlíky s ovocem, cukrem a kakaem | 3.7 |
Svačina | Obložené zeleninové vícezrnné bagetky | 1,3,7 |
Středa 19.2. | Přesnídávka | Žitný chléb s pomazánkou z balkánského sýra a zakysané smetany, zelenina | 1.7 |
Oběd - polévka | Babiččina bramboračka | 1.9 |
Oděd - hlavní jídlo | Čočka na kyselo, krůtí párek, kyselá okurka | 1.7 |
Svačina | Přesnídávka | |
Čtvrtek 20.2. | Přesnídávka | Opečená veka s pomazánkou z ananasu a jablek | 1,3,7 |
Oběd - polévka | Zeleninový vývar s abecedou | 1.3 |
Oděd - hlavní jídlo | Hovězí nudličky po sečuánsku, dušená rýže | |
Svačina | Rohlík se sýrovo česnekovou pomazánkou | 1,3,7 |
Pátek 21.2. | Přesnídávka | Podmáslový chléb s pomazánkou z tresčích jater | 1,3,4,7 |
Oběd - polévka | Polévka z bílé ředkve a bulgurem | 1.7 |
Oděd - hlavní jídlo | Kuřecí řízek, brambor maštěný máslem | 1,3,7 |
Svačina | Jogurt, ovoce | 7 |
Změna jídelního lístku vyhrazena. |