| 20. 5. – 24. 5. 2024 |
| Základní škola a Mateřská škola Jarov, Praha 3, V Zahrádkách 48/1966 |
| CELODENNÍ PITNÝ REŽIM: VODA, MLÉKO, KAKAO, ČAJ |
| Den | Chod | | Alergeny |
| Pondělí 20.5. | Přesnídávka | Banketka s cizrnovou pomazánkou | 1,3,7 |
| Oběd - polévka | Polévka z fazolek mungo | 1 |
| Oděd - hlavní jídlo | Krůtí bochánky s okurkovou salzou, bylinkové brambory | |
| Svačina | Kobliha, ovoce | 1,3,7 |
| Úterý 21.5. | Přesnídávka | Podmáslový chléb s pomazánkou z červené řepy | 1,3,7 |
| Oběd - polévka | Zeleninový vývar s ovesnými vločkami | 1.9 |
| Oděd - hlavní jídlo | Žampiónové ragú s hovězím masem a paprikovo smetanovou omáčkou, dušená rýže | 7 |
| Svačina | Vícezrnná bageta obložená zeleninou | 1,3,7 |
| Středa 22.5. | Přesnídávka | Rohlík s medovým máslem, ovoce | 1,3,7 |
| Oběd - polévka | Tuňáková polévka | 1,4,7 |
| Oděd - hlavní jídlo | Gnocchi s kuřecím masem v sýrové omáčce | 1,3,7 |
| Svačina | Žitný chléb s brokolicovou pomazánkou | 1,3,7 |
| Čtvrtek 23.5. | Přesnídávka | Kaiserka sse svěží jarní pomazánkou | 1,3,7 |
| Oběd - polévka | Zeleninová s kukuřičnými knedlíky | 1,3,7 |
| Oděd - hlavní jídlo | Vepřový flamendr, gratinované brambory | |
| Svačina | Tvarohový dezert, ovoce | 7 |
| Pátek 24.5. | Přesnídávka | Řemeslný chléb s rybičkovou pomazánkou, zelenina | 1,3,4,7 |
| Oběd - polévka | Česnečka | 3 |
| Oděd - hlavní jídlo | Zeleninová "boloňská"omáčka s červenou čočkou, makaróny | 1.3 |
| Svačina | Biosaurus | |
| Změna jídelního lístku vyhrazena. |