| 13.1. – 17. 1. 2025 |
| Základní škola a Mateřská škola Jarov, Praha 3, V Zahrádkách 48/1966 |
| CELODENNÍ PITNÝ REŽIM: VODA, MLÉKO, KAKAO, ČAJ |
| Den | Chod | | Alergeny |
| Pondělí 13.1. | Přesnídávka | Bagel s medovou Lučinou a banánem | 1,3,7 |
| Oběd - polévka | Hrachová polévka s opečenou houstičkou | 1,3,7 |
| Oděd - hlavní jídlo | Uzená kýta, špenát, bramborový knedlík | 1,3,7 |
| Svačina | Podmáslový chléb s pomazánkou z pohanky a tvarohu, zelenina | 1,3,7 |
| Úterý 14.1. | Přesnídávka | Dalamánek s ředkvičkvou pomazánkou | 1,3,7 |
| Oběd - polévka | Batátový krém | 1.7 |
| Oděd - hlavní jídlo | Lívance s borůvkovou marmeládou a zakysanou smetanou | 1,3,7 |
| Svačina | Maková kaiserka se šuknovo - květákovou pomazánkou, zelenina | 1,3,7 |
| Středa 15.1. | Přesnídávka | Rýžová kaše s ovocem | 7 |
| Oběd - polévka | Mrkvová polévka s fetou sýrem a quinou | 1.7 |
| Oděd - hlavní jídlo | Kuřecí nudličky v sýrové omáčce, barevná rýže | 7 |
| Svačina | Rohlík s pestem z brokolicových stonků a sýrem | 1,3,7 |
| Čtvrtek 16.1. | Přesnídávka | Řemeslný chléb s pomazánkou TAVA - ze žlutého hrachu | 1,3,7 |
| Oběd - polévka | Zeleninový vývar s jáhlami | 9 |
| Oděd - hlavní jídlo | Čevabčiči s cibulovou hořčicí, brambor | 1,3,10 |
| Svačina | Jogurt, ovoce | 7 |
| Pátek 17.1. | Přesnídávka | Pletýnka s kuřecí pomazánkou, zelenina | 1,3,7 |
| Oběd - polévka | Kedlubnová polévka s kuskusem | 1 |
| Oděd - hlavní jídlo | Sójový gulášek po Maďarsku, taglietelle | 1,3,6,7 |
| Svačina | Žitný chléb s vajíčkovou pomazánkou, Lučinou a červenou řepou | 1,3,7 |
| Změna jídelního lístku vyhrazena. |